У Харкові в 5-поверховий житловий будинок потрапила ворожа ракета.

В результаті будівля частково обрушилася. Трагедія сталася в суботу, 12 березня, по вул. Холодногірський. В ході аварійно-рятувальні роботи з'ясувалося, що загинула 73-річна жінка. Про це повідомили в ДСНС України.

Ракета потрапила прямо в квартиру багатоповерхівки в Харкові, фото: ДСНС

Її тіло рятувальники знайшли під завалами будинку на 4 поверсі. На місці працювали 25 рятувальників і 3 спецавтомобіля, а також комунальна техніка.


До слова, це тільки мала частина того, що російські окупанти створили з українськими містами. Російські війська і їх ракети призводять тільки до руйнування і смерті причому не тільки українських військових, а й мирних жителів.

Харків - це одне з українських міст, якому дісталося найбільше. На те, у що перетворили окупанти його, важко поглянути без сліз. У мережі неодноразово показують наслідки нападу російських військ або попадання в його ракет, які жахають. Особливо важко, коли від цього гинуть звичайні, ні в чому невинні люди.

Раніше "Hyser" писав про те, що потужний авіаудар по Львівській області призвів до страшних руйнувань. Україна вимагає від НАТО терміново закрити небо.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як виглядає зруйнований Маріуполь. Аж до сліз.

Нагадуємо, що боєць ЗСУ зі 100 метрів підбив російську колону. В мережі опубліковано відео удару.