Судді Верховного і Конституційного Суду готуються стати частиною бойового підрозділу "Мрія".

Цей підрозділ займається забезпеченням захисту столиці нашої країни - Києва. Частина суддів Верховного Суду до них тільки приєдналася, а от судді Конституційного Суду України та ветерани правоохоронних органів вже давно воюють у добровольчому формуванні. Про це пише "Цензор.НІ".

Таким чином з початку вторгнення військ Російської Федерації на територію України судді та працівники апарату Верховного Суду активно вливаються до лав ЗСУ та територіальної оборони. З метою безпеки імена всіх працівників судової системи, які братимуть участь в обороні міста у складі підрозділу ТРО "Мрія", розголошувати не будуть, але це обов'язково буде зроблено після перемоги.

судді Конституційного і Верховного Суду беруть в руки зброю і вступають в бойові підрозділи, фото: Цензор.Ні

До слова, частиною територіальної оборони Києва стали і чимало українських знаменитостей. Серед них вся група "Бумбокс" повним складом, лідер групи "ТНМК" Олег Фагот Михайлюта, танцюрист і хореограф, неодноразовий учасник і фіналіст шоу "Танці з зірками" Дмитро Дікусар, гуморист Юрій Ткач, репер Yarmak, режисер Ахтем Сеітаблаєв і актор Олексій Тритенко та інші.

Раніше "Hyser" писав про те, що російський мільярдер розповів про стан російської армії, яка, на його думку, була розграбована.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо про нові успіхи ЗСУ, зокрема про те, що вони знищили цілий десантний полк РФ, дві колони танків, БМП і "Гради".

Нагадуємо, що Росія збирається звільнити зеків і закинути їх в Україну.