В мережі опублікували розмову російського солдата з матір'ю.

ЗСУ часто вдається переловити сигнал російських військових або стати мимовільним співучасником їх розмови. У ньому окупант говорить з матір'ю, розповідаючи їй, як він сильно мерзне на Україні. Відповідний ролик із записом їхньої бесіди опублікував Telegram-канал "Україна зараз".


Зі слів солдата випливає, що вони збиралися впоратися за 5 днів, але не вийшло. У зв'язку з тим, що похолодало, одягнені вони виявилися не по погоді. Тепер вони ховаються в будинках, щоб зігрітися.

Після цього мама цікавиться, чи збирається він у відпустку, оскільки вона чула, що замість них туди направлять інші війська. Однак у відповідь на це солдат каже, що залишатиметься, оскільки хоче заробити.


У цей момент він каже, що ще знайшов спосіб заробити. Йому десь в будинках, магазинах вдалося відшукати срібло і тепер він має намір доставити його додому.

До слова, вже кілька разів повідомлялося про випадки мародерства, в яких фігурували солдати російської армії.


Раніше "Hyser" писав про те, що російська армія передала ЗСУ 10 своїх танків і ракетний комплекс.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо про нові успіхи ЗСУ, зокрема про те, що вони знищили цілий десантний полк РФ, дві колони танків, БМП і "Гради".

Нагадуємо, що відомий український телеведучий розповів про перемогу України в цій війні, ініціатором якої виступила Росія.