У мережі з'явилася інформація про те, що українські війська звільнили п'ять населених пунктів

Російські війська роблять спроби просунутися в усіх напрямках і захопити якомога більше населених пунктів. Їм чинять опір українські військові: сили опору звільнили п'ять населених пунктів Чернігівської області від російських військ. Про це повідомляє Facebook-спільнота "Північ".

Повідомляється, що ворожі підрозділи не мають можливості вести бойові дії повноцінно. Зараз в середовищі офіцерського складу противника панує паніка, що вище військово-політичне керівництво їх кинув. В результаті подібний морально-психологічний стан солдатів не дає їм виконувати завдання.

Так, у четвер, 10 березня, на Поліському та Волинському напрямках українські військові змогли змусити противника вийти на невигідні для нього рубежі. На Сіверському напрямку вдалося звільнити населений пункт Бакланова Муравійка Куликівського району Чернігівщини.

Таким чином, над кількома населеними пунктами Чернігівської області знову піднялися прапори України. Крім того, в розпорядження українських військових бронетранспортера, які тепер будуть служити на благо українців.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.