Колишній соратник глави Кремля Володимира Путіна висловився щодо російської армії.

На цей рахунок висловився мільярдер, банкір, власник Міжпромбанку, міжнародний інвестор, громадський діяч і політик Сергій Пугачов, який раніше тісно спілкувався і працював з Путіним, а також сприяв його просуванню на пост президента. На його думку, Путін зробив все що, міг в Україні, пишуть "Факти".


Однак він мало що розуміє в ситуації і йому мало що відомо про Україну, і навіть про свою армію, стверджує Пугачов. Путін любить оточувати себе комфортними людьми, побоюючись військової змови і перевороту. Тому в його оточенні ніхто навіть в армії не служив, в тому числі міністр оборони.

Пугачов допускає, що за 20 років правління Володимира Путіна російська армія була деградована, деморалізована, розкрадена. Адже для влади це був один із способів розкрадання бюджетних коштів.

Сергій Пугачов не вірить в сили російської армії і вважає Путіна некомпетентним в цьому питанні, фото з соцетей

"Готовність армії вторгатися в Україну ми бачимо по розкиданим старим танкам, БТРам, випущеними ще до афганської війни. Коли почалася грузинська війна, Сердюков мені сказав, що після контрольної підготовки до війни близько 35% машин просто не завелися, а ще 50% заглохли по дорозі до Грузії. Зараз все набагато гірше", - запевняє бізнесмен.

Раніше "Hyser" писав про те, що ЗСУ назвали найнебезпечніші міста, які російські окупанти намагатимуться захопити всіма способами.

Також наш портал повідомляв, що розвідка США доповідає, що Путін готовий піти на все заради перемоги в цій війні з Україною.

Нагадуємо, що від Путіни намагається втекти глава Центробанку.