Українські Збройні сили успішно знищують колони російської військової техніки

Українські війська вже протягом двох тижнів завдають російським військам нищівні втрати, не в останню чергу за рахунок вдалих влучень по колонах військової техніки. Нещодавно в мережі з'явився відеоролик, на якому показано, як українські війська працюють по ворожих колонах. Відеоролик опублікував Telegram-канал "Україна Online".

Так, в мережі з'явився відеоролик, на якому з висоти відображено, як українські військові професійно працюють по російських танках. Артилерія підбила перший і останній танк в колоні, в результаті чого знаходиться між ними техніка позбавлена маневреності. Після цього нашим військовим залишалося тільки добити залишилися машини.

Колона була знищена в Броварському районі столиці. Примітно, що крім техніки і особового складу, в результаті українського обстрілу був знищений і командир полку російських військ — полковник А.Захаров.

В результаті серйозних втрат БТГр 6 танкового полку разом з БТГр 239 танкового полку 90 танкової дивізії змушені були відступити і перейти в оборону.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.