Президент України Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення.

У ньому він зазначив, що не боїться оточення Києва, адже ситуація і так зараз склалася непроста в місті. Його більше хвилює те, що через російське вторгнення країна руйнується, люди гинуть. Про це пише "Українська правда".


Зеленський додав, що не час бояться, тому він зберігає спокій. До того ж найгірше, що могло статися, вже сталося - почалася війна. Однак він вірить у світле майбутнє для України.

"Ми не здамося, ми не продамо свою землю. Мене не хвилює, де ховається ворог, або як близько він підійшов до нас. Я турбуюся про нашу країну, про водопостачання, про їжу", - зазначив український президент.

Зеленський зазначив, що нічого не боїться, але його хвилює доля українського народу, фото: УНІАН

Також він згадав про те, як турбується про Маріуполь, Донецьк, Запорізьку область, Мелітополь, Волноваху, Харків, де склалася жахлива ситуація. Мається на увазі те, що люди залишилися без води і їжі.

"Те, що зараз відбувається в Маріуполі – це гуманітарна катастрофа", - підсумував Володимир Зеленський.

До слова, Зеленський не має наміру евакуюватися незважаючи ні на що, хоча йому надходила така пропозиція від президента США Джо Байдена.

Раніше "Hyser" писав про те, що ЗСУ назвали найнебезпечніші міста, які російські окупанти намагатимуться захопити всіма способами.

Також наш портал повідомляв, що розвідка США доповідає, що Путін готовий піти на все заради перемоги в цій війні з Україною.

Нагадуємо, що перелякані російські солдати тікають від ЗСУ і залишають їм сльозливі записки.