У мережі з'явилася інформація про те, що під час боїв у Броварському бою загинув російський командир

24 лютого Російська Федерація напала на Україну. У боях за українські міста противник несе колосальні втрати як в техніці, так і в особовому складі. При цьому з полів часто приходять новини про загибель російських командирів. Telegram-канал "Україна Зараз" повідомляє про те, що в бою в Броварському районі був убитий командир російського полку, полковник Захаров.

Повідомляється, що під час бою в Броварському районі Київської області ворог зазнав серйозних втрат в особовому складі і техніці. Крім простих солдатів і техніки, був ліквідований і полковник А.Захаров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько чверті представників державного сектора Росії мають намір звільнитися з роботи через накладені Заходом санкції після вторгнення Російської Федерації в Україну. Російські ЗМІ відзначають, що в основному мова йде про "людей ініціативних, знайомих з передовими практиками управління і ведення бізнесу".

Справа в тому, що більшу частину російських еліт рішення Володимира Путіна про вторгнення в Україну теж застало зненацька, в результаті чого жорсткі санкції з боку Заходу вдарили по них особливо жорстко.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.