ВСУ пішли в контратаку, яка пройшла успішно і закінчилася нашою перемогою.

Повідомляється, що українськими військовими було знищено 5 ворожих танків. Відповідну заяву зробив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, пише "Українська правда".

ЗСУ пішли в контратаку, танки росіян перетворюються на купи металу, фото: YouTube

За його словами, минула ніч була складною для української армії, яка пішла на контратаку під Києвом. В результаті було підбито 5 ворожих танків.

Однак це ще не все, оскільки вранці в Києві на західній околиці чутні були артилерійські бої. Справа в тому, що там і зараз йдуть бої. На жаль, поки немає більш докладної інформації з цього приводу.


Нам залишається тільки вірити в те, що наші знову дадуть жорстку відсіч російським окупантам. Як і минулого разу, коли бійці ЗСУ та терроборона в бою за Київ знищили шість танків та одну БМП, застосовуючи ПТРК українського Виробництва. Про це розповідав Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний.

До слова, саме Київ є однією з головних цілей російських солдатів. Крім нього, вони також планують захопити Суми, Маріуполь, Харків і Миколаїв, але поки у них нічого не виходить. Однак у цьому бою через російську агресію гинуть не тільки українські військові, а й мирні люди, яка незрозуміло чому повинні страждати, адже вони ні в чому не винні.

Раніше "Hyser" писав про те, що ЗСУ назвали найнебезпечніші міста, які російські окупанти намагатимуться захопити всіма способами.

Також наш портал повідомляв, що подейкують, що Путін не знає про те, що його армія програє в цій війні, оскільки йому доповідають зовсім інше.

Нагадуємо, що перелякані російські солдати тікають від ЗСУ і залишають їм сльозливі записки.