Президент України Володимир Зеленський виступив перед народом з черговою промовою про війну

24 лютого Володимир Путiн віддав наказ про початок війни на території України. Відтоді минуло вже два тижні, і весь цей час українські війська чинили серйозний опір ворожим військам. Про це президент України Володимир Зеленський заявив у своєму останньому зверненні до народу, передає Telegram-канал "Правда Геращенко".

Так, Зеленський заявив, що російські війська завезли на територію нашої країни практично всіх солдатів, зібраних для вторгнення в Україну. Зеленський зазначив, що зараз у розпорядженні російських військ залишилася тільки техніка, а в України крім техніки є ще й народ.

Президент також зазначив, що Україна вистояла і надихнула своєю рішучістю весь світ. Сьогодні немає жодної країни, в якій люди не знали б, з яким героїзмом українці захищають свою батьківщину.

Бійцям Збройних сил України та територіальної оборони вдалося поповнити арсенал української техніки величезною кількістю трофеїв, залишених на полях бою.

Далі Зеленський звернувся до російських військовослужбовців, і заявив, що у них ще є шанс вижити. Два тижні українського опору показали противнику, що ми не плануємо здаватися.

Український президент також в черговий раз нагадав, що з першого дня російського вторгнення у Заходу просять закрити небо над Україною. Якщо західні партнери України не приймуть це рішення, то вони також будуть відповідальні за катастрофу.

8 березня українській стороні нарешті вдалося організувати гуманітарний коридор, за допомогою якого було врятовано 1600 студентів і 3500 жителів міста.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.