Якщо згадати 1990 рік, коли в Москві на Пушкінській площі був відкритий перший російський ресторан мережі Mcdonald's, то відразу спливають кадри неймовірної черги, адже ніколи нічого не бачили жителі СРСР хотіли долучитися до чогось нового. Того дня в ресторані побувало 30 тисяч відвідувачів, що стало світовим рекордом фірми. Сьогодні, 9 березня 2022 року черга не менша, адже росіяни хочуть Востаннє насолодитися вже звичною їм їжею.

Так, 8 березня генеральний директор мережі McDonald’s Кріс Кемпчинські розіслав електронні листи співробітникам всіх ресторанів швидкого харчування в Росії, в яких оголосив про їх закриття до закінчення всіх військових операцій цієї країни.

При цьому в компанії роблять дуже обережні прогнози, називаючи термін як довго триватиме ця ситуація, за різними джерелами - від одного місяця до шести.

Таким чином найближчим часом 62 тисячі співробітників 850 ресторанів швидкого обслуговування Mcdonald's і сотні їх локальних постачальників і партнерів у Росії залишаться без роботи. Правда, якийсь час компанія взяла на себе зобов'язання виплачувати всім зарплати, так як керівництво розуміє який вплив це рішення надасть на російських співробітників.

У зв'язку з таким рішенням у всіх великих містах Росії в Міжнародний жіночий день вишикувалися величезні черги. Росіяни вирішили в останній раз насолодитися улюбленими гамбургерами.

Однак ті, хто не встиг, теж можуть не засмучуватися. Адже зараз жителі Росії щосили перепродують залишки їжі з Mcdonald's, щоб хоч трохи поживитися.

Так, деякі користувачі Avito вирішили заробити на історичній події і виставили на продаж свої покупки в ресторані — найдорожчий лот обійдеться в мільйон рублів.

У своїх оголошеннях продавці вказують точний час замовлення: чим пізніше він був зроблений, чим дорожче виявляється покупка. У якихось оголошеннях вказано точний склад пакету з їжею і навіть обіцяна доставка, в той час як деякі продавці просто пишуть словосполучення "макдональдс їжа". Також на продаж виставлені роздаються в ресторанах Іграшки і навіть паперові пакети.

Раніше Hyser писав, що російський військовий додзвонився додому і розповів, чим він насправді займається в Україні.

Також наш портал публікував відео, на якому російський пілот, який бомбив житлові квартали мирного Чернігова, розповідає, як він це робив.

Нагадавши,у Росії призовники палять військкомати, щоб їх не відправили в Україну.