Офіційний представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що насправді Росія не збирається скидати владу в Україні. Про це повідомляє Українська правда.

Також Захарова заявила, що метою так званої путінської операції в Україні не є ані окупація нашої країни, ані руйнування її державності. Крім того, ця кривава операція, як зазначає Захарова, не спрямована проти мирних громадян.

"До її завдань не входять ні окупація України, ні руйнування її державності, ні повалення чинної влади. Вона не спрямована проти мирного населення", - заявила Захарова на брифінгу.

Можливо, що Захарова вже забула, як зовсім недавно Путін звернувся до українських військових і запропонував взяти владу в свої руки.

"Ще раз звертаюся до військовослужбовців Збройних сил України. Не дозволяйте неонацистам і бендеровцам використовувати ваших дітей, ваших дружин і старих в якості живого щита... Беріть владу в свої руки! Схоже, нам з вами будете легше домовитися, ніж з цією зграєю наркоманів і неонацистів, яка засіла в Києві і взяла в заручники весь український народ", - заявив тоді Путін.

Нагадаємо, у Росії призовники палять військкомати, щоб їх не відправили в Україну. Відео.

Раніше ми повідомляли, що російський військовий додзвонився додому і розповів, чим він насправді займається в Україні.

Раніше Hyser писав, що росіяни захищають свою техніку від Джавелінів колодами. Фото.