Генштаб ЗСУ щодня в ранковій доповіді говорить про те, що моральний стан солдатів російської армії погіршується день у день. Вони не хочуть воювати, тому масово тікають або погоджуються стати полоненими в Україні. За деякими даними полонені російські солдати обчислюються вже тисячами. Всі вони розповідають співробітникам СБУ дуже цікаві небилиці про" навчання " і лише деякі мають мужність розповісти правду.

Так, в Одесі один з полонених зізнався, що армія РФ в Україні не "звільняє" людей, а стріляє по мирних жителях.

Ось як солдат у сльозах розповідав всю правду матері про" спецоперацію " на Україні.

- Мамулечка, я живий, все в порядку, я в полоні, в Одесі. Мені загрожує в'язниця. Ми тут, мама, коротше п * здец, ми тут не миротворці, як нам говорили, Ми тут окупанти. Ми людей вбивали мирних. Мама, кошмар просто.

- Ти ж не винен!

- Виходить, винен. Я ж був там.

- Ти ж не стріляв.

- Не стріляв!

Відзначимо, що родичка військового дуже здивувалася, що її син знаходиться в Одесі і заспокоїла хлопця тим, що він всього лише виконував накази керівництва.

Зазначимо, що за словами радника глави МВС Антона Геращенка, за 13 днів війни українська армія взяла в полон близько 2 тисяч окупантів. Також він сказав, що розуміючи, що полонені - люди підневільні, до них українці ставляться добре і всім надають можливість зателефонувати рідним. А ще Геращенко додав, що далі їх будуть використовувати в якості обмінного фонду, щоб повернути українських військових додому.

Нагадаємо, також наш портал опублікував відео, на якому російський пілот, який бомбив житлові квартали мирного Чернігова, розповідає, як він це робив.