Невже країни Заходу не розуміють, що вони будуть наступними в планах агресора Путіна? Президент України Володимир Зеленський звернувся з потужною промовою в інтерв'ю каналу АВС.

За словами Зеленського, країнам Заходу вже давно потрібно зрозуміти, що для України на даний момент ключовим питанням є безпека неба.

"Ми не можемо дозволяти Росії такої активності в небі, тому що вони бомблять і обстрілюють нас, вони відправляють на нас свої ракети, винищувачі, вертольоти і багато всього. У нас немає неба, ми не контролюємо небо", - підкреслив Зеленський.

На заяву генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга, який зазначив, що закриття неба над Україною означає готовність збивати російські літаки силами НАТО, Зеленський заявив:

"Що значить збивати російські літаки? Якщо летить ракета, вчора наприклад, ракета вдарила по університету в Харкові, по гуртожитку, а також ракета потрапила в дитячу лікарню в Києві. Якщо ракета летить, чи замислюємося ми над тим-збивати її чи ні? Я думаю, іншої відповіді немає. Так, ці ракети треба збивати, тому що треба зберігати людські життя. Я впевнений, що хоробрі американські солдати, знаючи, що збиваючи ці ракети, рятують життя студентів, робили б це без вагань.

Це може вас зацікавити: Екстрасенс: Путін зникне, його більше ніхто не побачить. Україна переможе через 8 місяців>>>

Раніше ми повідомляли, що не стало кращого генерала Путіна. Даремно поліз в Україну>>>

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія готує другу хвилю вторгнення, про що вже попередили українців.

Також наш портал повідомляв, що російські офіцери переходять на бік ЗСУ і на це є причини.