До прогнозів експертів щодо швидкої перемоги України приєднуються і відомі астрологи та екстрасенси. Макс Гордєєв, який є визнаним екстрасенсом, переконаний, що зовсім скоро Володимир Путін зникне назавжди і його більше ніхто не побачить. Про це він розповів в інтерв'ю виданню vgorode.ua.

Крім того, за словами екстрасенса, Україні знадобитися від 8 днів до 8 місяців для того, щоб здобути повну перемогу над російською армією і повністю відновитися.

"У відповідь на питання, "наскільки швидко війна закінчиться", можу відповісти так: від 8 днів до 8 місяців. Але я хочу, щоб всі розуміли: це не війна закінчиться через 8 місяців, а це означає, що Україна через 8 місяців повністю відновиться і стане знову незалежною. Але саме цифра 8 символізує перемогу українського народу, вона і асоціюється з нами: ми сильні до нескінченності, ми все зможемо", - говорить Макс Гордєєв.

Він також зазначив, що на самогубство Путіна розраховувати не доводиться – його може добити хвороба, яка у нього прогресує.

"Єдине, що я бачу за своїми відчуттями, він може зникнути. Тобто, сховатися, втекти. Забудьте про страшну "червону кнопку", яку він з собою нібито носить. Він зникне так само раптово, як і з'явився. Але це тільки в тому випадку, якщо він зрозуміє, що його час підійшов до кінця", - резюмує екстрасенс.

Раніше ми повідомляли, що не стало кращого генерала Путіна. Даремно поліз в Україну>>>

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія готує другу хвилю вторгнення, про що вже попередили українців.

Також наш портал повідомляв, що російські офіцери переходять на бік ЗСУ і на це є причини.

Нагадуємо, що Зеленський розповів про потужні удари по армії Путіна.