У мережі з'явився ролик, на якому екс-президента Порошенка виганяють з проведеного ним брифінгу

Після початку військового вторгнення Російської Федерації на територію України, колишній президент країни Петро Порошенко почав активно "світитися" в місцях проведення бойових дій. Зрештою до нього, який проводив брифінг для журналістів, підійшло кілька людей з територіальної оборони і попросили піти. Цей відеоролик був опублікований в ряді новинних Telegram-канал.

Так, Петро Порошенко давав брифінг з місця розчищення завалів, що утворилися в результаті російського обстрілу. Швидше за все, конфлікт між екс-президентом і силами територіальної оборони стався в понеділок, 7 березня, коли Порошенко перебував у Василькові Київської області.

В офіційній прес-службі нардепа і колишнього президента йдеться про те, що Порошенко на тлі зруйнованих росіянами будинків звернувся до міжнародного співтовариства з вимогою закрити небо над Україною, щоб захистити українські міста від Російський бомбардувань.

Якраз в момент цієї промови до Порошенка підійшло кілька людей з жовтими пов'язками, які говорять про приналежність до територіальної оборони, і попросили політика не піаритися. За їх словами, зараз відбуваються "військові справи, не політичні". Після цього Порошенка попросили не заважати. Політик сперечатися не став і пішов разом зі ЗМІ.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео допиту полоненого російського пілота.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська почали бомбити українські церкви.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, про що Україна і Росія домовилися на третьому раунді переговорів.