Стало відомо, що ще один генерал окупаційної російської армії армії був знищений після вторгнення в Україну.

Так, Головне управління розвідки МО України повідомило, що знищений генерал-майор російської армії Віталій Герасимов з Казані. Це сталося в ході бойових дій неподалік від Харкова в понеділок, 7 березня.

"Під час боїв поблизу Харкова ліквідовано Віталія Герасимова – російського воєначальника, генерал-майора, начальника штабу і першого заступника командувача 41 армії Центрального військового округу Росії. Також вбито і поранено ряд старших офіцерів російської армії", - сказано в офіційному повідомленні.

Віталій Герасимов брав участь у другій чеченській війні і російській військовій операції в Сирії. Отримав медаль"За повернення Криму".

Крім того, українські розвідники перехопили розмови офіцерів російських окупаційних військ. Російський солдат доповідає, що після бою "200-й Герасимов" і кілька "300-х".

Також окупанти між собою визнають, що у них страшні проблеми зі зв'язком між частинами і підрозділами, а також значні втрати особового складу.

Два записи аудіоперехоплення Слухати за посиланням.

Нагадаємо, на Харківщині з початку нахабного вторгнення російських військ загинули 133 цивільних громадянина, в тому числі 5 дітей.

Крім того, захищаючи Харківщину від нападу ворожих військ, загинув 41 військовий Збройних сил України, 4 поліцейських, 8 нацгвардійців, 4 співробітники Державної прикордонної служби, 4 – Харківського національного університету Повітряних сил, 1 – Служби безпеки України, а також 14 бійців територіальної оборони.

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія готує другу хвилю вторгнення, про що вже попередили українців.

Також наш портал повідомляв, що російські офіцери переходять на бік ЗСУ і на це є причини.

Нагадуємо, що Зеленський розповів про потужні удари по армії Путіна.