У Росії стрімко погіршується економічна ситуація.

У понеділок, 7 березня, курс рубля досяг найнижчу в історії позначку - 136,5 рублів за долар, впавши відразу на 10%. Відомо, що падіння рубля стало наслідком анонсованого США нафтового ембарго. Про це пише "Апостроф".

Рубль пробив історичне дно, фото: 24 канал

Однак вище був вказаний офіційний курс, але в обмінниках Росії долар продається вже по 180 рублів, хоча до вторгнення російських військ його можна було купити за 80. Правда російський центробанк вже вжив заходів для стабілізації рубля і заборонив переводити валюту навіть з метою погасити кредити, і ввів податок на покупку валюти.

Проте це не показує ту ефективність, яку очікувала російська влада. При цьому в США ще готують нові проблеми для Росії. Відомо, що планують розглянути питання нафтового ембарго в їх відношенні. Справа в тому, що за словами економістів, саме виручка від продажу нафти і газу забезпечує надходження валюти для Росії і утримання курсу рубля.

Якщо їх позбавити єдиного джерела надходження валюти, то це завдасть дуже сильної шкоди економіці, яка може привести до повного її краху.

Раніше "Hyser" писав про те, що Росію чекає крах у вигляді повного безробіття, дефіциту продуктів і спалювання рубля в грубках, оскільки користі від нього не буде ніякої.

Також наш портал повідомляв, що українець захопив ворожий БТР, підняв прапор України і прокотився містом.

Нагадуємо, що мирні українці виходять на мінітинги, щоб захистити своє місто, а росіяни відкривають вогонь.