Президент України Володимир Зеленський поділився планами на майбутнє.

11-й день йде вже протистояння української армії з російською, яка вторгалася на нашу землю і намагається захопити міста, вбиваючи не тільки військових, а й мирних людей і руйнуючи міста. Однак українці показали, що не поступляться окупантам і боротимуться до останнього за Україну, незважаючи ні на що.


У перемозі України Зеленський навіть не сумнівається, а тому вже уряд почав обмірковувати план відновлення нашої країни. Зокрема, думають над тим, як оживити наші міста і відновити економіку.

Щодо цього український президент вже говорив з головою Світового банку Девідом Малпассом, а також виконавчим директором МВФ Кристаліною Георгієвою. Вдалося домовитися з найбільшими фінансовими інститутами заради підтримки України. Також було прийнято рішення про невідкладну допомогу і десятки мільярдів доларів на відновлення України після війни.


Зеленський зазначив, що не сумнівається в тому, що вже скоро зможе сказати українським біженцям: "Повертайтеся з Польщі, Румунії, Словаччини та всіх інших дружніх країн, тому що загрози більше немає".

Раніше "Hyser" писав про те, що Зеленський чекає моменту, щоб стало безпечно і можна було покликати українських біженців додому.

Також наш портал повідомляв, що Росія через вторгнення в Україну протягне 30 днів, згідно з прогнозом фінансових експертів.

Нагадуємо, що Зеленський розповів про потужні удари по армії Путіна.