Росію вже наздогнали наслідки від їх вторгнення на територію України.

Станом на сьогодні, долар в РФ вже злетів в три рази, в магазинах почався дефіцит продуктів, а тисячі громадян РФ залишилися без роботи. Загалом страждає вся економіка через західні санкції. Крім того, російська армія щодня несе величезні втрати особового складу і техніки. Про це пише "Главред".

Для прикладу, якщо 23 лютого американська валюта коштувала менше 80 рублів, то 1 березня за один долар вже потрібно було віддати 170 рублів. Курс продовжує зростати і далі. У деяких обмінниках курс долара в Росії підскочив до 200 рублів і вище.

Продукти в країні практично закінчуються. Згідно із заявою російського опозиціонера і екс-мільярдера Михайла Ходорковського, запасів у магазинах вистачить на один-два тижні. Після цього продукти подорожчають приблизно в 2-3 рази.


У Росії вже вжили заходів і продають в одні руки обмежену кількість цукру, борошна, круп. Росіяни залишаються без роботи з тієї причини, що зарубіжні компанії закриваються одна за одною.

Все це може привести до того, що з часом почнуться і масові страйки росіян. Так, в Нижньокамську турецькі робітники заводу "Гемонт" вже вийшли на акцію, оскільки їм виплатили зарплату за старим курсом.

До всього іншого Росія залишилася ізольованою від усього цивілізованого світу. Сполучені Штати Америки, Канада і країни Євросоюзу закрили повітряний простір для російських літаків. Все через вторгнення Росії в Україну.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали фото розгромленої російської колони в Бучі. Вийшло справжнє кладовище посеред міста.

Також наш портал повідомляв, що українець захопив ворожий БТР, підняв прапор України і прокотився містом.

Нагадуємо, що мирні українці виходять на мінітинги, щоб захистити своє місто, а росіяни відкривають вогонь.