Кажуть, що червоний колір в психології та культурі - один з головних знакових і символічних. Так, в першу чергу він асоціюється з вогнем, тому здається пристрасним і гарячим. Проте вогонь не тільки гріє, він і обпалює, тому Червоний завжди вважався кольором агресії і домінуючої сили. Мало хто знає, але серед прапорів слов'янських країн тільки український і боснійський не мають червоного кольору. А це означає, що українці завжди прагнули жити в мирі з усіма, але не вмирати за нього.

24 лютого Володимир Путін, який теж на словах завжди виступав за мир у всьому світі, став на "захист людей, які протягом восьми років піддавалися знущанням і геноциду з боку київського режиму" і почав бомбити мирне населення.

Однак, він не врахував, що сорок мільйонів людей, об'єднаний ідеєю перемоги, неможливо зупинити і неможливо перемогти. І навіть природа з цим згодна.

Так, в мережі з'явилося відео дивного символічного світанку над Києвом - небо забарвилося в жовто-синій колір, як прапор України.

Ролик був опублікований у Telegram-каналі "реальний Київ" вранці 5 березня.

Автор відео стверджує, що це не фотошоп.

"Навіть небо нас підтримує" - йдеться в коментарі до запису.

До речі, щоб ніхто не сумнівався, що таким небо дійсно може бути наводимо кадри, які були зроблені над Києвом раніше.

Раніше Hyser писав, що армія РФ з 9 ранку по Києву припинила вогонь і відкриває гуманітарні коридори для виходу мирних жителів з Маріуполя і Волновахи.

Також наш портал повідомляв, що з 5 по 8 березня відділення ПриватБанк продовжать працювати по всій Україні там, де це буде фізично можливо.

Нагадавши, Володимир Зеленський емоційно звернувся до президента Путіна, розповівши йому, що той творить в Україні і як гинуть діти.