Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що російські війська використовували вже 95% своїх військ

24 лютого Росія напасть на Україну. Українські захисники чинили ворогові шалений опір, через що той зазнав нищівних втрат. Більш того, за словами секретаря РНБО Олексія Данилова, російське командування застосувало вже щонайменше 95% своїх батальйонно-тактичних груп і несуть втрати на всіх ключових напрямках. Про це Данилов написав у пості на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами секретаря РНБО, українські військові перехопили тактичну ініціативу. Тим не менш, противник не відмовляється від планів по оточенню української столиці і Харкова, а також по виходу на адміністративні кордони Луганщини і Донеччини.

Також відомо, що вороже командування використовував не менше 95% підготовлених БТГ і вимагає термінових резервів. У той час як українські військові знищують війська противника.

Усвідомлюючи безвихідь свого становища, російські війська наносять ракетні, авіаційні та артилерійські удари по цивільних об'єктах для того, щоб виграти час для передислокації та оновлення.

Ці дії є підсумком нездатності Москви досягти своїх цілей в Україні військовими методами. Дії російської армії можна класифікувати як неприкрито терористичні, наприклад, перевезення озброєння і боєприпасів в машинах з символікою Червоного Хреста.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.