Російські журналісти опублікували в мережі відео, на якому опитують перехожих про ситуацію в Україні

Вже більше тижня тому Російська Федерація вторгнутися на територію України для проведення операції з "демілітаризації" та "денацифікації" України. Російське видання "Настоящее время" провело опитування місцевих жителів в містах Перм і Владивосток, в якому у перехожих запитували, як вони ставляться до такого рішення Володимира Путіна і які були його причини. Ролик з опитуванням був опублікований в Facebook-спільноті видання.

Так, для опитування журналісти підготували кілька офіційно підтверджених знімків наслідків обстрілів українських міст російськими військами. Опитуваним пропонували ознайомитися з фотографіями і розповісти про свою позицію з даного питання.

Досить велика кількість людей відмовлялися будь-яким чином коментувати дане питання. Ті, які ділилися своєю позицією заявляли, що вони підтримують Володимира Путіна в його рішенні. В якості причини таких дій вони називали виходить від України небезпека, на їхню думку це був превентивний удар з боку Росії.

Меншість опитаних засуджували такі дії російської влади. Крім того, вони зазначили, що за Вони бояться переслідування з боку держави за засудження розв'язання військового конфлікту на території України.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.