Відомий український астролог передбачила швидку перемогу України у війні з Російською Федерацією

В Україні вже вісім днів триває масштабна війна з російськими військами. Українці з нетерпінням очікують завершення конфлікту. Астрологи заявляють, що ця війна закінчиться поразкою для Російською Федерацією, а Україна в кінцевому підсумку опиниться на підйомі. Такий прогноз дала відома українська астрологиня Анжела Перл.

За словами експерта, в українському гороскопі 1991 року Місяць знаходиться в 22-х колах Водолія, в той час як зараз Сатурн стає на місяць, що означає Важкі часи. Період, званий "Саде Сате" триває сім років.

Далі Перл зазначила, що період ділиться на дві частини по 3,5 року — "до" і "після". Перший етап вже пройде, після 30 квітня, коли відбудеться точне з'єднання і кульмінація Сатурна з Місяцем ситуація почне поступово покращувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці бойкотують продукцію компанії Coca Cola. Справа в тому, що в той час, як практично всі відомі міжнародні компанії згортають свої бізнеси на території Російської Федерації, Coca-Cola вирішила не наслідувати приклад колег.

У зв'язку з цим радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що в сьогоднішній складній ситуації українці повинні відмовитися від продукції виробника солодких напій.

Варто відзначити, що компанії Coca-Cola належить п'ять з шести найбільш продаваних у світі брендів безалкогольних напоїв, а саме Coca-Cola, Diet Coce, Sprite. Fanta і Schweppes.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.