Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна дає відсіч російським окупантам вже другий тиждень. За підсумками 8 діб втрати російської армії перевищили 10 тис. убитими і пораненими.

Про це глава Міноборони 4 березня написав у Facebook.

"Шановні українці! 196 годин оборони. Ми даємо відсіч російським окупантам вже другий тиждень. У ці години і дні відбувається злом ситуації. Час злому вимагає зібраності, особливої концентрації. Наші захисники та захисниці зупинили ворога на більшості напрямків. На деяких Збройні сили здійснили успішні контрнаступи", - написав Резніков.

Відзначимо, що в Росії починають потроху визнавати втрати російських солдатів на Україні. Так, наприклад, російський сенатор Людмила Нарусова на засіданні Ради Федерації РФ визнала величезні втрати російської армії в Україні.

"Вчора із зони бойових дій в Україні були виведені строковики, яких змушували підписати контракт або за них підписували. Але тільки в підсумку з Роти в сто людей живих залишилося четверо", - заявила вона.

Якщо ж вірити в статистику, яку озвучило Міноборони Росії, то з їхнього боку станом на 3 березня 2022 року загинуло 498 осіб, а 1597 отримали поранення. Це був перший і єдиний раз, коли російська сторона озвучила дані про втрати серед військовослужбовців на територію України.

Раніше Hyser писав, що полонений російський солдат у сльозах попросив вибачення в українців.

Також наш портал повідомляв, що у Росії вже піднімають чарки за упокій Путіна і всієї системи.

Нагадавши, "Київський привид" продовжує кошмарити російську армію.