Москва всіма силами намагається захопити Київ. От тільки український народ настільки сплотився, що за останніми даними аж 70% українців упевнені в тому, що Україна переможе у війні з РФ. Немаловажну роль у цьому зіграла позиція українського Президента Володимира Зеленського, якому нині довіряє 91% українців як верховному головнокомандувачу. Не дивно, що Путін саме його хоче ліквідувати в першу чергу.

Так, стало відомо, що за тиждень війни на президента України Володимира Зеленського тричі робили замах. Це свідчить про те, що Москва все ще не залишає спроб за всяку ціну захопити як столицю України, так і всю державу. Про це пише британська газета The Times.

Американські журналісти зазначають, що на операцію з ліквідації Володимира Зеленського було відправлено кілька угруповань.

Так, перший замах на Зеленського було скоєно минулої суботи, 26 лютого, на околиці Києва. При цьому українські військові спрацювали на випередження і ліквідували найманців біля Гостомеля разом разом з 1,5-тисячною групою чеченських бойовиків.

Що стосується тих, хто мав виконати це надважливе завдання, то двічі відправлялись найманці угруповання Вагнера. Відомо, що їх в Україну надіслали приблизно п'ять тижнів тому з Африки. ПВК поставили чітке завдання - обезголовити уряд і за це їм Москва пообіцяла величезні гроші.

Другу групу найманих вбивць, відправлених для ліквідації Зеленського, сформували з бійців чеченського спецназу. На особисте прохання Путіна Рамзан Кадиров ще на початку лютого створив у Грозному ударний батальйон для вбивства Зеленського, на чолі якого був поставлений помічник Кадирова Данило Мартинов.

За словами секретаря РНБО Олексія Данилова, про всі операції знали українські військові,а про підготовлювані замахи їм повідомили співробітники ФСБ РФ, які проти війни.

Зазначимо, що загальні втрати окупантів до початку 8-го дня війни, за даними українського Генштабу, склали 9166 солдатів, знищено понад 900 ББМ.

Раніше Hyser писав, що полонений російський солдат у сльозах попросив вибачення в українців.

Також наш портал повідомляв, що у Росії вже піднімають чарки за упокій Путіна і всієї системи.

Нагадавши, "Київський привид" продовжує кошмарити російську армію.