Російський окупант розкаявся у скоєному на новому відео.

Уточнюється, що мова йде про військовослужбовця артилерії Росії і командирі вогневого взводу установок "Ураган" Артема Міхеєва, який вбивав не тільки наших бійців, а й стріляв у мирне населення. Він був узятий в полон Збройними Силами України і тепер, за його словами, шкодує про скоєне. Відповідне відео з ним було опубліковано у Telegram "Оперативний ЗСУ".

полонений російський солдат в сльозах просить вибачення в українців, скріншот з відео

У ньому окупант передає привіт дружині і 4-місячній дочці, які залишилися в Улан-Уде. Зі сльозами на очах він зізнався їм, що здався в полон українським військовим сам, усвідомивши весь жах того, що робить російська орда на Україні вже тиждень. Завдяки цьому, він потрапив під дію Женевської конвенції.

Він зазначив, що все те, що транслюють по телевізору, що російські військові не чіпають мирне населення, неправда.

"Я все бачив своїми очима, бахкають по домівках, бахкають... Вибачте мене за те, що я тоді зробив таке необдумане рішення, що потрібно було тоді плюнути на все. Звільнили - та й фіг з ним, зате я б не був причетний до всього цього", - сказав російський окупант.

Раніше "Hyser" писав про те, що колони голодних російських солдатів залишають Україну. Є в підтвердження цьому фото.

Також наш портал повідомляв, що були озвучені втрати російських військ при вторгненні в Україну. Майже як в Афганістані.

Нагадуємо, що війська РФ хочуть вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну. Попередьте всіх.