У мережі з'явилася інформація про те, що уряд виплатить українцям компенсацію

Війна обірвала плани величезної кількості українців, більш того, багато хто втратив можливість працювати і заробляти гроші. Держава вирішила не залишати людей у біді. На ранковому брифінгу 3 березня президент України Володимир Зеленський заявив про те, що всім громадянам України, які втратили роботу через війну будуть виплачені компенсації. Про це свідчить інформація з офіційного Telegram-каналу Зеленського.

За словами Зеленського у всіх містах України, де відбувається військові дії кожен працівник, підприємець і просто громадянин України, у якого війна забрала можливість заробляти, отримає 6,5 тисяч гривень без будь-яких умов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російськими військовими в бою були загублені секретні документи. У розпорядженні українських військових опинилися робоча карта, бойове завдання, позивні, сигнали управління, таблиці прихованого управління і так далі. Крім того, в цих паперах є інформація про заплановану тривалість операції в Україні.

Свої дії російські війська розписали на 15 днів — з 20 лютого по 6 березня. Українське військове керівництво зазначило, що йому дуже знадобляться ці відомості — по-перше для захисту країни, по-друге для Гаазького суду.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що неправильно припарковані машини забиратимуть на потреби армії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час повітряного бою загинув один з кращих пілотів-винищувачів у світі.

Також "Hyser" писав, що російські війська збираються вдарити по Росії і звинуватити в цьому Україну.