Тепер автомобілістом потрібно бути куди більш обачними. У разі, якщо ви неправильно припаркуєте свою машину, є всі шанси що її відберуть і передадуть на потреби оборони Києва.

Зокрема, на даний момент маються на увазі центральні райони Києва і вулиці, які прилягають до залізничного вокзалу столиці.

З такою заявою виступив мер Києва Віталій Кличко.

"Звертаюся до киян: не залишайте масово свої авто біля залізничного вокзалу. Звідти триває евакуація жінок і дітей поїздами. Підвозять людей. Зараз кинуті машини, які блокують під'їзд до вокзалу, служби евакуюють на вулиці поруч Жилянську, Саксаганського та інші", - йдеться в повідомленні.

Раньше ми показували, як живуть українці в метро, ховаючись від російських снарядів. Фото

Також ми повідомляли, що в російській армії почалася дика паніка – бійці говорять про 10-тисячні втрати і хочуть повертатися додому в Росссію. Ґатунокак, на опублікованому ролику один з російських моряків по радіозв'язку говорить про те, що російська армія не готова воювати з українською, оскільки в операціях використовується велика кількість солдатів без будь-якого бойового досвіду.

Крім того,у мережі з'явилося фото розгромленої російської колони в Бучі. Нехай росіяни побачать.

Зазначимо, що за знищену ворожу техніку в деяких містах України платитимуть. Так, наприклад, в Миколаєві за спалений танк місцевий олігарх пообіцяв видавати по тисячі доларів.