У мережі показали знищену бійцями ЗСУ ворожу техніку РФ в Бучі.

На одній з вулиць міста Буча, що на північному заході від Києва, було серйозне протистояння між російськими окупантами та українськими військовими. В результаті наші перемогли і вулиця перетворилася на справжнісіньке кладовище для ворожої техніки ЗС Російської Федерації. Про це пише "РБК-Україна".

Відповідною інформацією з цього приводу поділився радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. При цьому він додав, що за знищену ворожу техніку в деяких містах України платитимуть. Так, наприклад, в Миколаєві за спалений танк місцевий олігарх пообіцяв видавати по тисячі доларів.


До слова, мер Чернігова Владислав Атрошенко теж заявив про готовність видавати премії за знищену ворожу техніку та окупантів. Там розцінки наступні: за спалений БТР платитимуть 150 тис.грн, БМП коштує 200 000, танк - 250 000, а ось полонені або вбиті рашистсько-фашистські окупанти - 300 доларів за кожного.

На їхню думку, це добрий стимул для бійців до захисту свого міста.


Раніше "Hyser" писав про те, що під Києвом авіаударом були зруйновані житловим будинки. Уточнюється, що постраждав Ірпінь.

Також наш портал повідомляв, що від вибуху російської бомби загинув український футболіст разом з мамою. Вся Україна сумує.

Нагадуємо, що українці голими руками зупинили російську колону і заспівали Гімн України. Є відео.