Україна п'яту добу відбивається від російських військ, які пішли за наказом Володимира Путіна окупувати українські землі. При цьому десятки російських артистів, телеведучих та інших знаменитостей виступили в соціальних мережах проти військових дій Росії на Україні, залишаючи хештег #нетвойне. Своє ставлення особисто до" призвідника " всього цього висловив і Андрій Данилко.

Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка повідомив всім своїм фанатам, що зараз, в такий складний для України час, він знаходиться в Києві і не планує їхати з країни.

Артист згадав, що в далекому 2004 році особисто бачився з президентом РФ Володимиром Путіним на одній із закритих вечірок і каже, що "якби він знав, що таке колись станеться, то особисто вбив би його".

На думку Данилка, Путін-божевільна людина. Зірка української сцени вважає, що Володимиру Путіну для повної подібності з Адольфом Гітлером залишилося застрелитися в бункері після війни проти України. Про це він заявив в ефір телеканалу "Київ".

Пряма мова: "Я б хотів російським людям, російським артистам, щоб вони прочитали дитячий вірш Корнія Чуковського "Тараканище". Ось просто прочитайте його від початку до кінця. Кого ви боїтеся?

Якщо він така пародистка, Путін-подивіться, це ж все за сценарієм фашистської Німеччини: прийоми, слова, як це все відбувається. Якщо він так хоче залишитися в історії, я чув, що він так пародіює Гітлера або копіює його вчинки, йому так хочеться бути в підручниках – та ти, звичайно, вже в підручниках, Путін!

Для того, щоб бути остаточним Гітлером, тобі треба зайти в цей свій, б...дь, бункер і застрелитися на х...й!"

Крім того, у своєму Instagram Андрій Данилко показав, який подвиг здійснює Україна.

"Усвідомте масштаб українського героїзму", - написав Данилко.

Фанати поставили тисячі лайків і написали коментарі:

"Пишаюся нашими громадянами!!!Героями!!!!", "Чорні дні в історії України!", "Країна нагадує таргана" ," ти сильний! Польща з вами".

Раніше "Hyser" писав про те, що Мадонна підтримала Україну і принизила Путіна в соціальних мережах.

Також наш портал повідомляв, що Маша Єфросиніна потужно відповіла Баскову і Канделакі, які підтримали напад на Україну.

Нагадуємо, що до Володимира Путіна звернувся російський виконавець і шоумен Семен Слєпаков із закликом припинити бомбити Україну