Четвертий день тривають удари по Києву крилатими і балістичними ракетами з метою захоплення столиці України і повалення влади. При цьому Міноборони Росії не підтверджує факт військової операції в Києві і цинічно заявляє, що її дія поширюється виключно на територію ДНР і ЛНР.

Всі кияни та гості столиці знають, що протягом останніх двох діб в Києві діяла комендантська година - рішення було введено в силу для виявлення та утилізації російських диверсантів. З цієї причини у багатьох закінчилися продукти і ліки.

28 лютого перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що в ніч на понеділок в Києві було кілька зіткнень і боїв з диверсійно-розвідувальними групами, але в основному її можна назвати спокійною.

На цьому тлі влада зробила все, щоб магазини в понеділок відкрилися і були наповнені продуктами харчування. а також іншими товарами першої необхідності.

Стало відомо, що в Києві в понеділок, 28 Лютого, наземний транспорт і метро відновили свою роботу. Працює транспорт до 19: 00.

При цьому о 20:00 у столиці розпочнеться комендантська година, яка триватиме до 7: 00 вівторка, 1 березня. В цей час пересуватися по місту можна буде тільки зі спецдозволеннями нового зразка від військового коменданта міста. Всі спецдозволи, видані до цього, втрачають силу.

Важливо знати, що пересування пішки по місту під час комендантської години суворо заборонено - порушники будуть прирівняні до ворожих ДРГ.

Як працюють супермаркети і магазини:

  1. "АТБ", графік роботи з 8.00-20.00. Правда, він може змінюватися в залежності від критичності ситуації в столиці;
  2. Магазин "Ашан" у Києві працюватимуть до 18.00;
  3. У супермаркеті "Сільпо" зазначають, що їхні магазини продовжують працювати. Графік роботи деяких супермаркетів був обмежений до 21.00;
  4. В Києві ТЦ "МЕТРО" припиняє свою роботу на невизначений термін.

Що стосується аптек, то відомо, що на офіційному порталі Києві КП "Фармація", опублікували список аптек які продовжують працювати в умовах воєнного стану. Їх графік роботи з 9.00 до 18.00.

Раніше "Hyser" писав про те, що Мадонна підтримала Україну і принизила Путіна в соціальних мережах.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що до Володимира Путіна звернувся російський виконавець і шоумен Семен Слєпаков із закликом припинити бомбити Україну