Користувачі обговорюють відео українки, яка розповіла про відпочинок росіян в Єгипті.

На початку вона зазначила, що мова піде про тих українців, які не встигли полетіти з Шарм-ель-Шейха, Хургади, Марса-ель-Алама через початок військових дій в Україні. Відомо, що вторгнення РФ відбулося з ініціативи Володимира Путіна, який відправив російських військових на нашу землю.


За його словами, це "спеціальна операція", але справді в Україні йде повномасштабна війна, але тільки не всі росіяни готові це визнавати, за що українці їх не пробачать. Так, наприклад, в Єгипті з боку українців почалося справжнє цькування таких росіян, про що і повідомила сама українка.

Судячи з усього, вона вирішує в тій країні питання з житлом українців і зазначила, що втомилася їх переселяти з готелю в готель. А відбувається це тому що українці постійно нападають на росіян, при цьому псують майно готелів, чим власники незадоволені. Вона додала, що якщо це продовжиться, то українцям не буде де жити, оскільки їх не захоче до себе ніхто заселяти. У гіршому випадку за це взагалі можуть їх посадити.


Раніше "Hyser" писав про те, що на Києві рухається потужна колона російської техніки, яку можна розпізнати за знаком "V".

Також наш портал повідомляв, що 97-річна українська бабулька написала жорсткого листа президенту РФ Володимиру Путіну. Українці аплодують.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.