У мережі з'явився простий рецепт приготування хліба на випадок, якщо його не виявиться в магазині

З початком війни багато українців зіткнулися з неможливістю придбати свіжий хліб в магазині, проте на ділі він досить легко готується і в домашніх умовах. Інформаційний портал "theLime" опублікував простий, але перевірений рецепт приготування хліба, який не зажадає багато часу і зусиль.

Так, для приготування хліба знадобиться 210 мілілітрів теплої води, одна чайна ложка сухих дріжджів, 320 грам пшеничного борошна, 30 мілілітрів соняшникової олії, одна чайна ложка цукру і половина чайної ложки солі.

Для початку необхідно взяти просіяне борошно, сіль цукор і дріжджі, ретельно змішавши ці інгредієнти. Після цього потрібно додати теплу воду. Примітно, що її температура повинна становити не більше 42 градусів. Нарешті, потрібно додати рослинне масло.

Після цього потрібно замісити тісто, щоб воно вийшло м'яким і приємним на дотик. Оскільки борошно буває різної щільності, її іноді потрібно додати трохи більше, не більше 20 грамів. Далі потрібно змастити миску маслом і помістити в неї готове тісто. Тісто потрібно накрити кришкою і залишити на півгодини.

За цей час тісто збільшиться в розмірах в три рази. Тепер з нього можна формувати булку або батон, за бажанням зверху можна зробити надрізи. Далі готовий хліб потрібно залишити ще на 20 хвилин, а потім відправити його в духовку, попередньо окропивши його теплою водою або молоком. Температура духовки повинна становити 200 градусів. Хліб там буде готуватися від 20 до 25 хвилин, до появи золотистої скоринки.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що центр Москви почали перекривати через протести.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що київських водіїв попередили щодо пересування по смузі громадського транспорту.

Також "Hyser" писав, що у Херсонській області табір циган викрав у росіян танк.