Міністерство оборони України розповіло про втрати ворога.

Так, за три попередні доби загарбницької війни Російської Федерації було збито 27 ворожих літаків, 26 вертольотів, 146 танків, 706 бойових броньованих машин, 49 гармат, 30 одиниць важкої автотехніки, 60 цистерн, по 2 безпілотника і корабля, 4 установки "Град". Відповідними даними поділилася заступник міністра Ганна Маляр, пишуть "Факти".

Армія Росії несе дичайшие втрати в Україні, фото: 24 канал

При цьому втрати особового складу агресора становлять орієнтовно 4300 осіб, кількість поранених невідома. Також варто відзначити, що 26 лютого українським військовим вдалося збити вже другий Іл-76 з російськими десантниками, а ось перший українськими льотчиками на Су-27 був знищений в ніч на 26 лютого. Вони назвали це помстою за збитий під час посадки в Луганську в 2014 році Іл-76МД з українськими десантниками.

В цілому за 26 число російські окупаційні війська втратили не менше 11 вертольотів різних типів, три винищувачі Су - 30 СМ і два штурмовики Су-25. Кожен день вони несуть серйозні втрати як серед особового складу, так і техніки.


Українській армії вдається давати відсіч російським окупантам, відстоюючи кожен сантиметр своєї землі.

Раніше "Hyser" писав про те, що на Києві рухається потужна колона російської техніки, яку можна розпізнати за знаком "V".

Також наш портал повідомляв, що 97-річна українська бабулька написала жорсткого листа президенту РФ Володимиру Путіну. Українці аплодують.

Нагадуємо, що Російський полонений дзвонить рідним і просить рідних, щоб його врятували.