Техніка російських окупантів не пройшла випробування українськими дорогами і виявилася кинутою напризволяще посеред дороги.

Так, мережею поширилося відео, на якому видно, що застрягла в болоті російська техніка. За підсумком вона була спалена нашими українськими військовими, про що повідомив автор представленого ролика.



Судячи з усього, російські військові на танках не доїхали до місця призначення, бо застрягли в багнюці. Варто відзначити, що таке трапляється вже не перший раз. Так, нещодавно в мережі теж гуляло відео, на якому було видно, як російську військову техніку з болота викопує екскаватор.

Тільки в той раз болото не змогли подолати не один, а відразу кілька танків, які теж так і не дісталися до місця призначення. Оператор прокоментував представлене відео, зазначивши, що "російські клоуни прапор зганьбили". До слова, тоді відео зі спробами військової техніки РФ "виповзти" оприлюднив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, відомий під позивним Штірліц.

Цікаво, що українці часто знаходять кинуту російську техніку з різних причин. При цьому не завжди річ у дорожніх умовах.

Раніше "Hyser" писав про те, що на Києві рухається потужна колона російської техніки, яку можна розпізнати за знаком "V".

Також наш портал повідомляв, що 97-річна українська бабулька написала жорсткого листа президенту РФ Володимиру Путіну. Українці аплодують.

Нагадуємо, що Російський полонений дзвонить рідним і просить рідних, щоб його врятували.