Те, що відбувається в ці хвилини в Україні Джонсон вже назвав "найбільшою війною в світі з 1945 року". Українська армія і народ за три доби викликали повагу практично всього світу, адже самостійно дали відсіч одній з найвпливовіших раніше країн на планеті. Саме час Путіну сідати за стіл переговорів.

Стало відомо, що сьогодні, 27 лютого, Білоруський диктатор Олександр Лукашенко зателефонував президенту України Володимиру Зеленському. За підсумком розмови домовлено про зустріч з російською делегацією на українсько-білоруському кордоні в районі річки Прип'ять. Про це пише УНІАН з посиланням на Офіс Президента.

"Ми домовилися, що українська делегація зустрінеться з Російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять", - заявив глава Української держави Володимир Зеленський.

Отіетім, що раніше Київ пропонував Росії для переговорів Варшаву, Братиславу, Будапешт, Стамбул, Баку або будь-яке інше місто для закінчення війни і відновлення миру, так як Лукашенко теж доклав руку до руйнування України, адже саме з території Білорусі були запущені ракети на знищення.

При цьому Олександр Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів і повернення української делегації всі літаки, вертольоти і ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

Попередньо відомо, що Україну на переговорах представлятимуть співробітники офісу президента і Міністерства закордонних справ.

Володимир Зеленський при цьому стверджує, що на компроміси щодо територіальної цілісності України він ні в якому разі не піде, і переговори відбудуться "без будь-яких ультиматумів і умов".

Відзначимо, що всього пару годин тому центр оборонних стратегій повідомляв, що існує дуже велика ймовірність того, що самопроголошений Уряд Республіки Білорусь (РБ) в найближчі години прийме рішення про участь Збройних сил РБ у війні, яку веде Російська Федерація проти України.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україна відкрила гарячу лінію для матерів російських окупантів, які тепер зможуть дізнатися де вони і як вони.

Також наш портал повідомляв, що російські війська починають вже знищувати свої ж літаки і бійців.

Нагадуємо, що відомий російський комік Максим Галкін відреагував на вторгненні Росії в Україну, зазначивши, що війна нікому не потрібна.