Ось уже другу добу вздовж кордонів українська армія бореться з вторгаються російськими частинами. Ворожий обстріл відчули на собі всі регіони України. При цьому кожен розуміє, що головною метою президента Росії є Київ.

Так, другу добу в столиці України неспокійно і особливо тривожно було в ніч на 25 лютого, повідомляють кияни.

"По наших домівках лупить артилерія. Прямо зараз прокинувся від вибуху у дворі і залпи тривають", - пишуть жителі Києва в соцмережах.

При цьому зазначено, що на Позняках немає ніяких військових об'єктів.

"За сусіднім будинком горить щось. Цікаво, що у нас жодного разу не було ніяких сирен", - розповів очевидець.

Крім того, вночі в Києві від попадання уламків ворожого літального апарату загорівся будинок - постраждали не менше трьох осіб.

Все сталося в Дарницькому районі Києва за адресою вулиця Кошице, 7А. Там система протиповітряної оборони збила ворожий літальний апарат-ракету" калібр " і її уламки впали на житловий будинок.

Зараз вибухи чутні в Солом'янському районі Києва. Також стріляють в Мінському масиві в Києві, постріли чутні і на Оболоні.

"Є інформація про те, що дві великі колони рухаються з боку Чернігівської області та з боку Іванкова до Києва", - заявляє радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, підкреслюючи, що в п'ятницю, 25 лютого 2022 року За Київ будуть дуже жорстокі бої.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українські військові збили ворожий вертоліт під Києвом.

Нагадуємо, що психологи розповіли, як не піддаватися паніці і побороти страх війни, у разі військового вторгнення в рідне місто.

Також портал Hyser інформував, що президент Російської Федерації Володимир Путін готовий вести переговори з верхівкою української влади.