У зв'язку з цим в Україні відбулася низка змін, які в тому числі торкнулися територіальної оборони Збройних сил України в кожному окремо взятому регіоні.

Міністр оборони України Олексій Резніков закликає активно вступати до лав територіальної оборони. Паралельно з цим, в Національній поліції заявили, що готові озброювати ветеранів органів внутрішніх справ, які згодні вийти на бій з ворогом.

Детальніше про це інформує РБК-Україна.

Олексій Резніков зазначив, що Україна переходить в режим повної оборони. У зв'язку з цим кожен, хто вміє тримати зброю, повинен стати до лав сил територіальної оборони в своєму місті, щоб не пропустити ворожі війська в свої будинки.

Глава Нацполіції Ігор Клименко теж зробив гучну заяву. Він закликав усіх ветеранів органів внутрішніх справ України отримати вогнепальну зброю для захисту своїх міст.

Клименко зазначив, що процедура видачі зброї буде спрощена, і це відбувається з метою забезпечення правопорядку на території населених міст, а не для самозахисту.

Записатися в територіальну оборону можна на сайті, при собі необхідно мати паспорт.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українські військові збили ворожий вертоліт під Києвом.

Нагадуємо, що психологи розповіли, як не піддаватися паніці і побороти страх війни, у разі військового вторгнення в рідне місто.

Також портал Hyser інформував, що президент Російської Федерації Володимир Путін готовий вести переговори з верхівкою української влади. Названо головні вимоги Кремля та умови для зустрічі.

Тим часом, у мережі розповіли, як працюватимуть українські банки під час воєнного стану.

Варто відзначити, що "Укрзалізниця" зупиняє курсування деяких поїздів.