Хотілося б, щоб це все виявилося страшним сном. Щоб ми прокинулися, відправили дітей в школу і в дитячі садки, випили смачну каву, вирушили на роботу і по дорозі посміхалися сонцю, яке сьогодні напрочуд дуже яскраво світить.

Однак реальність така, що сьогодні на нашу Батьківщину прийшла війна. У зв'язку з цим, Національна поліція України прийняла рішення видавати ветеранам органів внутрішніх справ зброю.

Про це заявив глава Нацполіції ігор Клименко, інформує "Українська правда".

Джерело повідомляє, що зброя видаватиметься тим ветеранам, які готові захищати Україну. Зазначено, що процедура отримання вогнепальної зброї буде максимально спрощена через агресію Російської Федерації, оскільки Верховна Рада України підтримала рішення про введення воєнного стану на території держави.

Дане рішення було прийнято заради посилення діяльності правоохоронних органів України в забезпеченні правопорядку на території населених пунктів України.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що президент України Володимир Зеленський віддав жорсткий наказ щодо наступу російських військ.

Нагадуємо, що президент Російської Федерації Володимир Путін готовий провести переговори з главою України Володимиром Зеленським, і назвав умови для відступу військ.

Також портал Hyser інформував, що військові експерти розповіли, якими підручними засобами можна озброїтися в разі нападу противника.

Тим часом, у мережі розповіли, чому Володимира Путіна вже не зупинити, і чого чекати українцям.

Варто відзначити, що під Києвом відбувається потужний повітряний бій.