Однак справа зовсім не в фізіології, а в психології і повсякденних відносинах пари. Не дарма психологи стверджують, що побут здатний вбити всю романтику, зарубати на корені іскру.

Світові психологи сходяться на думці, що для повернення пристрасті в ліжку, необхідно часто розмовляти з партнером, щоб повернути трепетні почуття в повсякденне життя.

Озвучуйте свої почуття

Для міцних взаємин потрібно перестати займатися читанням думок і телекінезом. Потрібно прямо, але м'яко, говорити про свої бажання, і цікавитися бажаннями партнера.

Поважайте особистий простір

Гіперопіка і недовіра – доля батьків підлітків. Але ви ж зрілі люди, кожен зі своїми поглядами на життя, інтересами і друзями. Життя не закінчується і не починається на любовних відносинах. Не забороняйте, а станьте гармонійною частиною життя один одного.

Знаходьте час для себе

Нікому не потрібна поруч людина з вузьким світоглядом і мізерним мисленням. Розвивайтеся, стежте за собою, за своїми знаннями і зовнішнім виглядом. Будьте цікавим співрозмовником. Зверніть увагу на свій зовнішній вигляд, зволожуйте шкіру, стежте за рослинністью на тілі.

Знаходьте час один для одного

Можна влаштовувати маленькі романтичні вечори удвох, навіть вдома, не виходячи з квартири можна влаштувати атмосферу чарівництва і свята. Придумайте щоденний або щотижневий ритуал, який буде зближувати вас, робити більш чуттєвими по відношенню один до одного.

Випускайте пар за межами ваших відносин

У кожної пари бувають непорозуміння. І краще спускати пар, нейтралізувати злість десь осторонь від будинку, не на очах у один одного. Особливо добре, якщо злобу трансформувати в творчість.

Тактильні дотики

Існує теорія, що людина закохується тілом. Дуже важливі дотики, коли кожна клітина шкіри здатна відчути почуття іншої людини, її енергію, її тепло. Періодичні погладжування і обійми, а також поцілунки, розбудять всередині цілу гаму емоцій, і це відродить вашу інтимну близькість з нуля, додасть їй пристрасті і ніжності.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що рятувальники розповіли, як зібрати "тривожну валізку".

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядала Юлія Тимошенко в молодості.

Також портал Hyser інформував, що українцям розповіли, скільки буде вихідних у березні.