З солоними огірками можна багато всього приготувати - найчастіше їх кладуть у салати. Однак автор рецепта вважає за краще їх варити і тушкувати.

Нарізаємо 3 середніх солоних огірка на смужки.

У сковороду з розігрітим маслом кладемо дрібно нарізану цибулю.

Обсмажуємо її протягом декількох хвилин і викладаємо в сковороду солоні огірки.

Через хвилину вливаємо склянку окропу і тушкуємо під кришкою на повільному вогні 5-7 хвилин. Можна досолити за смаком.

У мисці змішуємо 100 г сметани і 1 столову ложку борошна. Це потрібно щоб сметана не згорнулася при гасінні. Якщо суміш виходить занадто густа, можна додати трохи води.

Перемішуємо і відправляємо до цибулі і огірків.

Можна додати трохи спецій для риби або чорний перець і перемішуємо.

Філе будь-якої риби нарізаємо на середні шматочки.

Викладаємо рибу в сковороду. Рибу можна попередньо обсмажити - так буде ще смачніше.

Тушкуємо рибу протягом 10 хвилин. Готово. Викладаємо на тарілку. Особливо смачно буде поєднуватися така риба з рисом. Приємного апетиту!

Також можна по відео Подивитися і інші рецепти з солоними огірками і дізнатися для чого наші бабусі їх варили.

Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжне закусочне сало в баночках.

Також Hyser повідомляв рецепт ідеальних голубців зі сметаною за старовинним рецептом.

Нагадавши рецепт незвичайного сібаса з цибулею і грибами на сковороді.