З солоними огірками можна багато всього приготувати - найчастіше їх кладуть у салати. Однак автор рецепта вважає за краще їх варити і тушкувати.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНарізаємо 3 середніх солоних огірка на смужки.
У сковороду з розігрітим маслом кладемо дрібно нарізану цибулю.
Обсмажуємо її протягом декількох хвилин і викладаємо в сковороду солоні огірки.
Через хвилину вливаємо склянку окропу і тушкуємо під кришкою на повільному вогні 5-7 хвилин. Можна досолити за смаком.
У мисці змішуємо 100 г сметани і 1 столову ложку борошна. Це потрібно щоб сметана не згорнулася при гасінні. Якщо суміш виходить занадто густа, можна додати трохи води.
Перемішуємо і відправляємо до цибулі і огірків.
Можна додати трохи спецій для риби або чорний перець і перемішуємо.
Філе будь-якої риби нарізаємо на середні шматочки.
Викладаємо рибу в сковороду. Рибу можна попередньо обсмажити - так буде ще смачніше.
Тушкуємо рибу протягом 10 хвилин. Готово. Викладаємо на тарілку. Особливо смачно буде поєднуватися така риба з рисом. Приємного апетиту!
Також можна по відео Подивитися і інші рецепти з солоними огірками і дізнатися для чого наші бабусі їх варили.
Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжне закусочне сало в баночках.
Також Hyser повідомляв рецепт ідеальних голубців зі сметаною за старовинним рецептом.
Нагадавши рецепт незвичайного сібаса з цибулею і грибами на сковороді.