У мережі з'явилися записи розмов бойовиків "ЛНР " і "ДНР", які беруть активну участь в ескалації подій на Донбас у лютому 2022 року.

Ці відомості опублікувала Служба безпеки України, повідомляє Інформаційний портал УНІАН. За даними української спецслужби, розмови найманців вдалося отримати в ході контррозвідувальної діяльності.

На записах, оприлюднених в мережі, чутно розмови терористів і жителі тимчасово окупованих територій. В особистих бесідах бойовики зізнаються, що самі організовують провокації і обстріли мирного населення.

Також вони обговорювали скупчення російських військ і те, що на кордон між Україною і РФ прибули чеченці з «полку Кадирова». Жителі впізнали їх по прапору.

Терористи при цьому дивуються, що бійці ЗСУ не ведуться на провокації і не відповідають на обстріли. Відомо, що днями ФСБ РФ повідомило про " обстріл прикордонного пункту РФ в Ростовській області "з боку ЗСУ, але самі бойовики раніше зізналися, що"потрапили в будку в Росії".

Крім того, терористи підтвердили, що саме випущені ними снаряди потрапили в Луганську ТЕС. Це спричинило за собою аварію і подальше відключення водо-, тепло - та електропостачання в місті Щастя.

ОСТРОЖНО, НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА!

Раніше "Hyser" писав про те, що відома українська телеведуча назвала Путіна "героєм нашого часу" і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що почався обвал російської економіки і фондовий ринок РФ тріщить по швах.

Нагадуємо, що у Британії розповіли про плани Путіна і повне оточення Києва.