Однак не в будь-яку країну Європи можна легко і просто влаштуватися на роботу навіть за допомогою посередників. Наприклад, легально влаштуватися на роботу в Німеччині практично неможливо. Але посередники, намагаючись заробити собі гроші, обманюють українців, тим самим наражають їх на небезпеку.

Детальніше про це інформує сайт Главред.Інфо.

Посередники дуже часто пропонують роботу в Німеччині по відрядному листу або по візі Van der Elst. Однак це загрожує тим, що українців депортують і віднімуть всі зароблені кошти.

Експерти стверджують, що українці можуть легально працювати в Німеччині лише на підставі німецької робочої візи. Крім цього, потенційний працівник повинен мати диплом, підтверджений в Німеччині, а також сертифікат, який підтверджує знання німецької мови українцем. В Україні такий документ, наприклад, може видати їм Інститут Гете. У той же час зазначено, що в Німеччині можна отримати роботу тільки за дипломом. Якщо ви умовний зварювальник, ви ніяк не зможете працювати укладальником плитки.

Але українці, за своїм незнанням, платять гроші посередникам, хоча вони ніяк не можуть гарантувати їм працевлаштування. За фактом, такі найманці нічим не захищені. Їм можуть не платити зарплату, їм можуть не надати житло, а також і зовсім депортувати з країни із забороною на подальший в'їзд.

У той же час експерти відзначають, перша ознака того що вас намагається обдурити посередник, це те, що він вимагає у вас гроші за пошук роботи. Оскільки роботодавців Німеччини платять по 2-3 офіційні зарплати агентствам за те, що вони знайдуть їм відповідного працівника за відповідними вимогами. Тобто, якщо умовний зварювальник заробляє 6-7 тисяч євро, значить агентство отримає 14-21 тисячу євро.

Що ж стосується про візи Van der Elst, то по ній можна влаштуватися на роботу в Німеччині, однак для цього необхідно пропрацювати 3 місяці в Польщі.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що експерти розповіли про магічну дату 22.02.2022, і що потрібно зробити, щоб залучити успіх.

Нагадуємо, що у Росії руйнується економіка.

Також портал Hyser інформував, що названі квіти, які небезпечно тримати вдома.