Після того, як самопроголошені лідери так званих «ДНР» і «ЛНР» оголосили масову евакуацію жителів Донбасу на територію Ростовської області, у багатьох почалася відверта паніка, що межує зі злістю. Адже всі розуміють, що Україна не збиралася ніколи нападати на своїх же людей на Донбас.

А значить бойовики самі готуються до провокацій і наступу, і це означатиме початок повномасштабної війни.

Однак після публікації відео Пушиліна і Пасічника із закликом свідомої евакуації громадян до Росії, навіть рядові користувачі соцмереж виявили неймовірний факт, який підтверджує теорію про те, що ватажки «ЛДНР» заздалегідь готувалися до війни.

У вихідних даних обох роликів вказана дата 16 лютого. Хоча опубліковані вони були 18 лютого. Про це інформує видання Фокус.

Але і це ще не все. Джерело повідомляє, що у вихідних даних так само видно папка, з якої відео було завантажено в мережу. І назва папки "Кидок мангуста". Цілком очевидно, що це назва спецоперації, яка повинна послужити поштовхом для розгортання повномасштабних військових дій.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям розповіли, що буде з банківськими картами в разі вторгнення Росії в Україну.

Нагадуємо, що Російська Федерація почала ядерні навчання з використанням балістичний і крилатих ракет.

Також портал Hyser інформував, що Чорнобильську зону Відчуження закрили через "технічні причини".