Пес Ука і його господар Шамс разом літають на параплані над французькими Альпами. Перше відео їх спільних польотів набрав у близько 150 мільйонів переглядів. Для більшості людей-це абсолютно унікальне і незвичайне видовище.

На дресирування собаки породи самоїд у відеографа Шамса пішло півтора місяці. На сьогоднішній день на їхньому рахунку 10 спільних польотів. За словами господаря, все почалося з того, що він помітив що його пес абсолютно не боїться висоти. Під час походів Ука любив стояти на самому краю круч. Потім він почав грати з планером і господар поступово привчати його до того, що на природі абсолютно нічого боятися. Про це повідомляє BBC.

Потім господар переконався, що абсолютно не лякає спеціально амуніція і ремені для польотів. Через деякий час Шамс навчив вихованця спеціальним командам і вони спробували разом розбігатися і злітати. За словами відеографа, багато хто вважає, що він знущається над Укой і переконані, що собака літає не по своїй волі. Але чоловік запевняє, що як тільки його псу щось не подобається-він відразу ж дає про це знати. Наприклад, починає гавкати або робить інші дії.

Шамс зізнається, що до того як у нього з'явився Ука, то у нього в житті був не найкращий період. Через пандемію коронавірусу у нього було дуже мало роботи і на особистому фронті також були проблеми. Чоловік був у серйозній депресії. Що стосується пса, то його двічі кидали господарі і він не знав, що таке добре ставлення з боку людей. До того як він потрапив до шансу був дуже в поганому стані, але сьогодні вони ні дня не проводять порізно.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі регочуть над зграйкою собак і котом-ватажком.

Також наш портал розповів про те, що мережу розсмішили пінгвіни в костюмах Санта Клауса.

Нагадуємо, що інтернет-користувачі захоплюються котом який дуже схожий на героя популярного мультфільму.