Але весна буде зовсім не такою, як ми собі уявили в голові. Синоптики розповіли, яких погодних умов можна буде чекати вже в квітні.

Детальніше про це інформує Апостроф, посилаючись на інформацію народного синоптика Станіслава Щедріна.

Джерело стверджує, що на початку квітня прогнозується значне похолодання. Максимально денна температура буде на рівні +6...+12 градусів, а нічна і зовсім опуститься до +2...+4 градуси.

Починаючи з 5 квітня і практично до кінця місяця по території всієї України слід чекати теплого атмосферного фронту. По суті, погода буде практично літньою. Середня температура по країні підніметься до +15...+18 градусів. А ось південних і західних регіонах України і зовсім стовпчики термометрів покажуть +20...+24 градусів. Однак сонячної погоди чекати не слід. Разом з теплим фронтом, в Україну прийдуть грози, шквальні вітри і масштабні зливи.

У період з 25 по 30 квітня в Україні пануватиме холодний атмосферний фронт, проте опади передбачаються тільки в західній частині країни.

Синоптики стверджують, що в Україні весь квітень будуть буяти сильні вітри, а це загрожує небезпечними і аварійними ситуаціями для громадян України.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українським пенсіонерам влада пообіцяла виплатити надбавки в 700 гривень. Названа категорія громадян, кому пощастить отримати виплати першими.

Нагадуємо, що в Україну йде масштабна чотириденна магнітна буря, яка спричинить за собою проблеми для здоров'я метеозалежним людям.

Також портал Hyser інформував, що у Києві почали споруджувати підземні бункери.

Тим часом, аналітики розповіли, чи рушить Володимир Путін вглиб України і чи нападе на Київ.