Є багато різноманітних рецептів приготування рулетів з дієтичних видів м'яса. Однак найбільшим попитом користуються саме індиче філе.

На YouTube-каналі у шеф-кухаря Василя Ємельяненка є відмінний простий рецепт м'ясних рулетиків з індичатини і кабачка.

Для приготування нам знадобиться: індиче філе, кабачок, соус песто, томат, сіль-перець, часник.

Беремо індичку грудку. Грудку необхідно розрізати порційно, викласть на пластикову обробну дошку, накрити харчовою плівкою і відбити м'ясо. Вийшли заготовки на індичі відбивні.

Кабачок розрізаємо навпіл, потім розрізаємо уздовж. Зрізаємо насіннєву частину, і нарізаємо кабачок довгими квадратними скибочками. Укладаємо кабачок наверх індичого філе, все це солимо і перчимо.

Беремо покупний соус песто, змащуємо філе, укладаємо наверх кабачок, і звертаємо філе в рулетик. Можна зв'язати рулетик мотузкою, щоб не розпався.

Розігріваємо сковороду, наливаємо в неї соняшникову олію. Викладаємо щільно рулетики, і обсмажуємо їх зовсім трішки з усіх боків по кілька хвилин. При смаженні можна додати трохи часнику в масло, щоб часник віддав свій пряний смак і запах. Додатково можна додати трохи вершкового масла.

Паралельно беремо деко, встеляємо його фольгою. Після того, як рулети трохи обсмажити, укладаємо їх на деко на відстані один від одного. Маслом, в якому смажилися рулети, необхідно полити вироби. Можна рулетики скропити лимонним соком. Нарізаємо тонко томат і укладаємо скибочки томата на кожній рулетик. Зверху можна ще поперчити. У розігріту до 230 градусів духовку ставимо деко, і запікаємо протягом 5 хвилин. Після того, як деко дістали з духовки, можна трохи пройтися газовим пальником по м'ясу. І викладаємо на блюдо. Індичі рулетики з кабачком готові. Приємного апетиту!

Раніше інформаційний портал Hyser публікував рецепт сирних рулетів з крабових паличок.

Нагадувати, як можна приготувати смачну запіканку з капусти.

Також портал Hyser інформував, як приготувати смачний український борщ.