Популярна українська співачка Настя Каменських продовжує наповнювати свій TikTok різними відеороликами, які так подобаються її фанатам. Цього разу вона записала ролик, знятий на морі.

Артистка позує в купальнику. Макрозйомку її вигинів, по всій видимості, веде її чоловік Олексій Потапенко. У кадрі видно кожна крапля води на засмаглому тілі знаменитості.

"Хочеш Сонця?"- запитала вона своїх фоловерів.

@nkofficial

Хочеш Сонця?

♬ оригінальний звук-Natalia

За п'ять днів відео зібрало майже 5000 лайків і безліч переглядів.

Також артистка користується соціальною мережею Instagram, в якій також демонструє результати свого схуднення, а також яскраві моменти відпочинку.

Не так давно Каменських показала своїм шанувальникам букет від чоловіка, який він подарував їй на День Всіх Закоханих. В Instagram співачка опублікувала фото, на якому сидить на ліжку з закритими очима, тримаючи в руках величезний букет червоних тюльпанів. Поруч з нею видніються величезні червоні кулі у формі сердечок, які говорять про велику і пристрасну любов подружжя.

"@realpotap❤️❤️❤️", - написала Настя під фото.

"❤️❤️❤️", - відповів їй Потап.

Також в її профілі з'явилося фото, на якому вона ніжно пригорнула до чоловіка і закрила очі. "Спасибі, всесвіт, за мою любов @realpotap ❤️❤️❤️", - написала співачка, розтанувши в обіймах Олексія.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських похвалилася міні-білизною.

Також Hyser повідомляв, що Каменських засвітила свою "зебру" на пляжі.

Нагадаємо, що Каменських розповіла про витівку Потапа на відпочинку.