Життя 19-річної Марини Кузьменко назвати безхмарним нікому в селі Губарівка на Харківщині язик не повертається. Ще б пак, вона не мала ніякої підтримки так як була сиротою. Але те, що її життя обірветься на самому початку, ніхто навіть і припустити не міг.

Ось уже котрий день поліція Харківщини розслідує резонансну ДТП, в якій 10 лютого загинула 19-річна Марина Кузьменко. П'яний водій зніс її на своєму автомобілі Opel Vivaro-вдарив у спину, коли Марина йшла вздовж проїжджої частини близько полудня. Після зіткнення машина ще кілька метрів протягла студентку. Вона померла на місці.

Свідки ДТП стверджують, що через деякий час на місце приїхав батько 27-річного Дмитра і він довго про щось розмовляв з поліцейськими. При цьому винуватець аварії кричав: "а що таке? У мене гроші є, я все вирішую".

І хоч зараз водій затриманий, йому повідомлено підозру і вже обрано запобіжний захід без права внесення застави, але в Губарівці вважають, що його вже намагаються "відмазати", тому як його тато фермер і власник кафе з магазином, а вдома є однорічна дитина.

"Класична ситуація: бухий за кермом і смерть ні в чому не винної людини. Марина просто йшла в аптеку за ліками для свого напівпаралізованого дядька. При цьому вона була одягнена в яскраву куртку, яку важко не помітити на дорозі", – розповів журналістам родич загиблої Микита Долгодуш.

Про підозрюваного у злочині відомо те, що він із сусіднього села. Односельці водія розповідають, що той практично ніколи не буває тверезим - він то в паркани врізається, то в дерева, то в стовпи і завжди все сходить з рук.

Відомо, що після ДТП одна з експертиз показала 1,75 проміле, друга-1,72 або 1,73 (це може означати, що було випито 300 гр.алкоголю-Авт.)

Марину вже поховали-гроші збирали всім селом, хоча сім'я водія обіцяла виділити хоч щось, але в підсумку ні дали ні копійки.

"Коли ми її ховали, у неї були всі руки збиті, вибиті зуби, переламані ребра. Вона отримала жахливі травми", - розповів ще один дядько дівчини Юрій Кузьменко.

Крім того, за словами дядька дівчини, за півтора року до трагедії Марина стала виховуватися в прийомній сім'ї, так як втратила батьків. А нещодавно дівчина перебралася до Харкова, родичі допомагали їй оплачувати знімну квартиру, вона влаштувалася на роботу в супермаркет.

Раніше "Hyser" повідомляв, що під Львовом перекинулася маршрутка з людьми: майже два десятки госпіталізованих.

Наш портал писавши про жахливу ДТП з пасажирським автобусом під Луцьком.

Нагадаємо, що українських водіїв попередили про перевірки на дорогах.